АКТУАЛЬНО

Агресори очікують на “заморозку” війни: Авдіївка стає епіцентром бойових дій

Військовий оглядач Денис Попович висловив занепокоєння тим, що російське керівництво могло б спробувати досягти “заморозки” конфлікту в Україні, шляхом окупації міста Авдіївка та подальшого тиску на українську владу для початку переговорів. Це б дозволило окупантам встановити більш вигідні умови для себе в майбутніх переговорах.

За словами Поповича, наразі на півночі Авдіївки окупанти вже просунулися до залізничних колій і продовжують перекидати підкріплення. Ситуація в цьому районі залишається напруженою, і російські збройні сили прагнуть зміцнити свої позиції.

Він також зазначив, що окупанти прагнуть до оточення Авдіївки і домагаються своїх цілей. На півдні від Авдіївки у них є менше успіхів, і Збройні Сили України намагаються стримувати позиції Росії.

Згідно з оцінкою експерта, міжнародна ситуація наразі не є сприятливою для України, що може сприяти посиленню тиску з боку Росії. Ситуація також ускладнюється невизначеністю щодо допомоги від США.

Бої в районі Авдіївки стають дедалі інтенсивнішими, і це свідчить про прагнення окупантів до досягнення своїх військових цілей.

Згідно з даними Міноборони України, в боях під Авдіївкою окупанти вже втратили близько 4 тисяч солдатів, проте бойові дії тривають, і ситуація залишається критичною.

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко назвав тактику ворога в районі Авдіївки “суїцидальною”, що підкреслює високий ступінь небезпеки і наполегливість окупантів у цьому регіоні.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ