АКТУАЛЬНО

Актор Джеймі Дорнан зазнав алергічної реакції після поцілунку від коня

Актор Джеймі Дорнан, відомий своєю неперевершеною грою у ролі Крістіана Грея, поділився несподіваним історичним епізодом зі зйомок. Здебільшого відомий своєю алергією на коней, він вирішив ризикнути і поцілував тварину, що призвело до непередбаченого і страшного наслідку.

Актор розкрив подію, яка трапилася під час його виступу у шоу Грема Нортона, де він вирішив поцілувати коня. Проте, ця іділія була тільки з його боку, оскільки тварина виявилася не так вже і рада такому заходу.

“Хоча я вважаю їх прекрасними створіннями, але, здається, я не можу дістатися близько до них”, — сміється актор.

Джеймі, визнаючи свою алергію, вирішив випробувати удачу, взявшись за такий ризик. Він поділився анекдотичним епізодом зі зйомок свого першого фільму “Марія Антуанетта”, коли він практично забув про свою алергію, бігаючи навколо коня.

“Мій персонаж (граф Аксель Ферсен) провів більшість фільму верхи на коні, і я аж забув, що в мене є проблеми з цим. Я побіг навколо коня, а обличчя одного з операторів позаду стало шокованим. Все моє обличчя виглядало як гігантський вулик”, — ділиться актор своєю комічною історією про відкриття своєї алергії.

Незважаючи на страшний епізод, Джеймі Дорнан не відмовився від роботи з конями і знову взявся за роль у історичній драмі “Нові світи” 2012 року. Цього разу він придбав ліки від анафілаксії та вирішив продовжити роботу, проте вже з усвідомленням ризиків. Пригадуючи випадок з новим фільмом, актор ділиться веселим завершенням історії: “Мені дуже сподобався кінь, який був у цьому фільмі. Я подумав: ‘Це останній день. Знаєте що? Я полюбив цього коня’. І тоді я поцілував його в губи. Мені залишалось ще півдня зйомок, але, на жаль, ми не змогли закінчити їх того дня через мої здуті губи”.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ