АКТУАЛЬНО

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес офіційно розлучаються

Оскароносний актор Бен Аффлек та популярна американська співачка Дженніфер Лопес, які останнім часом переживали труднощі у шлюбі, оголосили про свій намір розлучитися. Як повідомляє DailyMail, пара вже підготувала документи для розлучення, але поки що не подала їх до відповідних органів для офіційного старту процесу. Офіційна заява про розрив очікується найближчим часом.

Чутки про розлучення підтверджуються і іншими подіями. Після того як Аффлек та Лопес виставили на продаж свій розкішний маєток у Беверлі-Хіллз, стало відомо, що Аффлек придбав новий будинок вартістю понад 20 мільйонів доларів. Ця покупка збіглася з днем народження Лопес, на якому актор не був присутній.

Сама Дженніфер Лопес також вирішила змінити місце проживання. Вона продала свій чотирикімнатний пентхаус у Нью-Йорку за 23 мільйони доларів і, ймовірно, планує придбати нове житло в Лос-Анджелесі.

Відомо, що Бен Аффлек та Дженніфер Лопес почали стосунки ще у 2001 році, коли Аффлек зробив Лопес пропозицію. Пара планувала весілля на 2003 рік, але через проблеми у стосунках скасувала його. Після понад 20 років розлуки, вони таємно одружилися в липні 2022 року. Однак, з березня 2024 року зіркова пара не з’являлася разом на публіці, що стало причиною численних чуток про можливий розрив.

Зараз Дженніфер і Бен готують спільну заяву, щоб офіційно підтвердити своє рішення розлучитися.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ