АКТУАЛЬНО

Борис Джонсон підтримав Трампа “те, що потрібно світу”

На тлі численних прогнозів на Заході, що повернення Трампа до влади в США призведе до катастрофи і до припинення підтримки України, експрезидента раптово підтримав експрем’єр Британії Борис Джонсон.

Він сказав, що Трамп може бути саме тим, “те, що потрібно світу” просто зараз.

“Нам усім потрібно подорослішати і звикнути до цієї перспективи”, – написав у п’ятницю колишній британський лідер у своїй щотижневій колонці Daily Mail.

“Якщо він вчинить правильно і підтримає українців – а я вірю, що так і буде – президентство Трампа може стати великою перемогою для світу”, – додав Джонсон.

За його словами, світу потрібен лідер, “чия готовність застосовувати силу і явна непередбачуваність є основним стримувальним фактором для ворогів Заходу”, який є “ентузіастом вільного ринку і капіталізму” і який зацікавлений у “належній угоді про вільну торгівлю з Британією”.

У своїй колонці Джонсон написав, що Трамп був першим президентом США, який став на захист України, подарувавши їй у 2018 році “ті протитанкові засоби Javelin”, що були “настільки цінними” в битві за Київ.

“Тому, що б вони зараз не говорили про президента Трампа, я не можу повірити, що він захоче увійти в історію як президент, який припинив підтримку країни, якій він уже допоміг”, – написав Джонсон.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ