АКТУАЛЬНО

Бої за Авдіївку: командувач Тарнавський розповів про міцну оборону ЗСУ та втрати окупантів

Командувач стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський зробив заяву щодо ситуації на Авдіївському напрямку, надаючи важливі деталі про оборону Збройних сил України.

На таврійському напрямку ворожі сили, за словами Тарнавського, влаштували 8 авіаударів, провели 51 бойове зіткнення та здійснили 974 артобстріли. Він підкреслив, що ЗСУ міцно тримають оборону на Авдіївському напрямку, свідчачи про стійкість та високий рівень готовності військових.

За останні події на цьому напрямку, загальні втрати ворога склали 456 осіб, з одним окупантом, який здався у полон. Захисники знищили також 19 одиниць військової техніки ворога, включаючи 1 танк, 3 бойові броньовані машини (ББМ), 2 артилерійські системи, 12 безпілотних літальних апаратів (БпЛА) та 1 одиницю спецтехніки. Крім того, 16 одиниць військової техніки було пошкоджено.

Триває також наступальна операція на Мелітопольському напрямку, повідомив командувач. Отже, Збройні сили України активно діють, забезпечуючи ефективну оборону та протистояння окупантам.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ