АКТУАЛЬНО

“Динамо” отримало дозвіл на проведення матчів з глядачами та розпочало продаж квитків на наступну гру

Київський футбольний клуб “Динамо” повідомив про отримання дозволу на проведення матчів з глядачами від міської військової адміністрації. Це означає, що уболівальники матимуть можливість відвідати найближчий домашній поєдинок “біло-синіх” проти одеського “Чорноморця”.

Згідно з офіційним оголошенням клубу, зустріч відбудеться у суботу, 2 березня, на стадіоні “Динамо” імені Валерія Лобановського. Початок матчу, який відноситься до 19-го туру української Прем’єр-ліги (УПЛ), заплановано на 15:30.

Ціна квитків на матч буде відрізнятися залежно від категорії місць і становитиме 200, 300 та 400 гривень. Однак, через міркування безпеки, кількість квитків у продажу буде обмежена.

Наразі “Динамо” займає п’яте місце в УПЛ, відстаючи на 6 очок від лідера чемпіонату “Кривбаса”, проте маючи три поєдинки в запасі. У першому матчі весняної частини УПЛ, команда Олександра Шовковського здобула перемогу з рахунком 4:2 над “Металістом 1925”.

Отже, відкриття стадіонів для уболівальників – важливий крок у поверненні футболу до звичної атмосфери, а клуб “Динамо” готовий зустріти своїх шанувальників на їхній домашній арені.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ