АКТУАЛЬНО

Емеральд розповіла як її чоловік отримував бойові виплати перебуваючи в Києві

У рамках шоу “Говорить вся Україна” за участю екс-військової Євгенії Емеральд стало відомо, що її колишній чоловік отримував зарплату від Збройних Сил України (ЗСУ), перебуваючи на той час у Києві. Цю інформацію підтвердили журналісти проєкту, і ведучий Олексій Суханов звернувся до Міністерства оборони України з проханням почати службове розслідування з цього питання.

Іларіон Павлюк, начальник прес-служби Міноборони, підтвердив, що відомство отримало матеріали і вже почало розслідування цього інциденту. Він також зазначив, що існує проблема з неправомірними військовими виплатами для тих, хто перебуває в тилу.

“Поки що потрібно встановити, чи це правда. Але Міноборони знає, що така проблема існує. Нова команда працює над поліпшенням системи виплат. Уже було виявлено, що понад 120 мільйонів гривень було виплачено неправомірно”, – додав Павлюк.

Ця ситуація порушує важливі питання щодо контролю та чесності виплат військовим, і розслідування Міноборони може призвести до виявлення допущених помилок і поліпшення системи виплат у майбутньому.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ