АКТУАЛЬНО

Колишній дворецький Чарльза розповів що насправді їсть король

Грант Гарролд, який працював дворецьким тодішнього принца Чарльза з 2004 до 2011 року, поділився подробицями про харчові звички короля Великої Британії Чарльза III. У ексклюзивному інтерв’ю виданню Express.co.uk він зазначив, що, попри здоровий раціон, монарх не відмовився б від улюблених страв, таких як пиво та бургери, якби їм його запропонували.

«Працюючи на королівську сім’ю, я зрозумів, що в їхніх звичках у їжі немає нічого незвичайного. Король не відмовився б від бургера, він не відмовився б і від пива», — сказав Гарролд.

Колишній дворецький розповів, що король споживає як традиційну, так і сучасну їжу, частина якої вирощується в садах його королівських резиденцій. «Він любить овочі і має город в Гайгроуві. Овочі завжди в меню. Якби він збирався перекусити, він би не сидів там з пачкою чипсів», — додав він.

Подробиці про харчові уподобання короля стали відомі після повідомлень про те, що він почав вживати авокадо на обід за рекомендацією лікарів. «Тепер король з’їдає половину авокадо, щоб підтримувати себе протягом дня. Це важливо, особливо якщо ви хворі», – сказав інсайдер.

Король Чарльз III 30 квітня повернувся до виконання громадських обов’язків вперше після діагностики раку в лютому. Разом із дружиною, королевою Каміллою, він відвідав онкологічний центр Macmillan при лікарні Університетського коледжу, підтверджуючи свій намір активно займатися громадськими справами попри особисті виклики.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ