АКТУАЛЬНО

Гарфілд Повертається: Перший трейлер перезапуску фільму від Sony Pictures Entertainment

Sony Pictures Entertainment подарувала фанатам перший погляд на трейлер анімаційного фільму “Фільм про Гарфілда”, який обіцяє відзначитися як неперевершеним анімаційним досвідом. Планується, що картина вийде на великі екрани 24 травня 2024 року.

Трейлер привертає увагу до ключових рис персонажа, включаючи його любов до лазіння та влади над господарем, Джоном Арбаклом. Фільм обіцяє розповісти глядачам про те, як змінилося життя Гарфілда, коли він виявляє, що його батько Вік ще живий і блукає світом як залізничний кіт.

Однією з ключових особливостей фільму є голосовий акторський склад, в якому головну роль виконує актор Кріс Пратт, зятя Арнольда Шварценеггера. Попри суперечки, пов’язані з попередніми висловлюваннями та участю у проектах, Пратт надав голос Гарфілду, а зняття фільму почалося.

Помітно, що трейлер передає доброзичливий характер культового кота та привертає увагу до емоційно насичених моментів стрічки. Акцент робиться на пригодах Гарфілда, супроводжуючи глядачів у світ лазаньєю та несподіваними зустрічами.

Крім Пратта, участь у дубляжі взяли Семюел Л. Джексон, Ніколас Голт, Бретт Гольдштейн і Ганн Воддінгем. Режисером стрічки виступив Марк Діндал, який має за плечима успішний досвід у керівництві анімаційних проектів.

Не дивлячись на попередні суперечки та обговорення, пов’язані з участю Кріса Пратта в подібних проектах, фільм “Фільм про Гарфілда” обіцяє стати цікавим та емоційно насиченим переглядом. Варто відзначити, що “Гарфілд” є перезапуском культової комедії 2004 року, яка, незважаючи на критику, здобула комерційний успіх.

З нетерпінням чекаємо на виходу фільму на екрани, щоб переконатися, чи вдалося створити новий шедевр в історії мультфільмів.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ