АКТУАЛЬНО

Гілларі Клінтон поспілкувалась з “Петром Порошенком”

Останнім часом у Сполучених Штатах Америки виникло значне збурення через заяву екс-держсекретаря Гілларі Клінтон, яка, як стверджують, була зроблена під час телефонного розмову з українським екс-президентом Петром Порошенком.

Проте, виявилося, що ця розмова не мала місця, а спілкування відбулося з російськими пранкерами, відомими як Вован та Лексус.

“Я вважаю, що для України дуже важливо продовжувати робити все те саме, що ви робите. Це означає, що вам потрібно надати підтримку, щоб спробувати не тільки утримати лінію, а й перейти в наступ. І тоді, очевидно, багато хто в нашій країні зробить усе можливе, щоб переобрати президента Байдена. Ви маєте знати, що вам потрібно просуватися вперед якнайкраще. А ми зробимо все можливе, щоб продовжувати підтримувати вас і президента Байдена”, – заявила Клінтон.

Вона каже, що Трамп “ненавидить Україну” і є “дуже небезпечним кандидатом” і для Києва, і для Вашингтона. Але не вірить у його перемогу.

“Давайте будемо робити крок за кроком. Спочатку отримаємо поставки, передамо їх вашим солдатам. Спробуємо отримати частину заморожених російських активів, давайте працювати над НАТО. І якщо трапиться найгірше і Трамп переможе, нам усім доведеться вирішити, що робити. Але я не думаю, що це станеться”, – сказала Клінтон.

Раніше глава МЗС Британії Кемерон також говорив пранкерам про необхідність наступу ЗСУ в контексті виборів у США.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ