АКТУАЛЬНО

Харіківсько нардепа-бізнесмена звинувачують в приховуванні 6,5 млн

Національне агентство з питань запобігання корупції виявило ознаки недостовірного декларування народного депутата України Олександра Фельдмана на суму майже 6 мільйонів гривень.

За даними Центру протидії корупції, Фельдман не вказав у декларації за 2021 рік фінансове зобов’язання на 4,8 мільйона гривень і приховав оплату в 500 тисяч гривень за проживання в апартаментах на Мальдівах.

На цю ситуацію відреагували й автори Telegram-каналу “Все ходы записаны”, відомого публікацією компромату на чиновників і бізнесменів. Вони повідомили, що Генпрокурор Андрій Костін погодив початок кримінального провадження проти Фельдмана, справу веде НАБУ.

“Розслідується недостовірне декларування за 2021 рік на загальну суму в 5,8 млн грн. Фельдман не вказав оплату в 500 тис. грн за готель на Мальдівах, а також борг на 4,8 млн грн, що виник після укладення договору купівлі-продажу корпоративних прав”, – зазначають автори каналу. Висновок Ця справа порушує важливі питання про прозорість і чесність серед українських депутатів. Триваюче розслідування матиме значення для забезпечення відповідальності в державній службі.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ