АКТУАЛЬНО

Інфініті представляє свій перший електричний седан Vision Qe

Інфініті представила свій перший електричний седан, натхненний концептом Vision Qe, на Japan Mobility Show. Цей крок викликав інтерес, оскільки японський автовиробник, замість кросовера, вирішив розпочати свою електричну історію з седана. Старший операційний директор компанії, Боб Велбі, пояснив, що в цьому рішенні є вагома причина.

Він наголосив, що сегмент седанів залишається дуже важливим на американському ринку. За його словами, для Інфініті седани мають велике історичне значення і мають безліч відданих шанувальників у Сполучених Штатах. Дизайн електричного седана від Інфініті втілюватиме ключову естетику бренду, пов’язану з його багатою історією.

Концепція Vision Qe не лише дає попереднє уявлення про майбутній електричний седан від Інфініті, але також представляє нову мову дизайну Artistry in Motion. Цей стиль особливо помітний у передній частині автомобіля, де використовуються світлодіодні елементи, натхненні клавішами піаніно, тривимірна емблема з підсвічуванням і світлодіодні ліхтарі.

На даний момент компанія Інфініті ще не надала докладної інформації про силову установку цієї серійної моделі. Проте, цей крок свідчить про прагнення бренду впровадити електричні автомобілі і залишити свій слід у розвитку електричної мобільності.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ