АКТУАЛЬНО

Іспанія зігрє сьогодні проти Франції у фіналі Олімпіади-2024

Сьогодні, 9 серпня, на паризькому стадіоні “Парк принців” відбудеться фінальний матч футбольного турніру Олімпіади-2024. Чоловічі збірні Іспанії та Франції зійдуться в битві за золото олімпійського титулу. Гра розпочнеться о 18:00 за київським часом.

Збірна Іспанії пробилася до фіналу після захоплюючого матчу 1/2 фіналу, в якому вона здолала Марокко з рахунком 2:1. Обидва голи для “Фурії Рохи” забили Лопес та Санчес у другому таймі, забезпечивши команди вихід у вирішальну гру.

Французи, в свою чергу, також показали вражаючу гру в півфіналі, перемігши Єгипет з рахунком 3:1 після додаткового часу. Махмуд Сабер відкрив рахунок для єгиптян на 62-й хвилині, але Жан-Філіп Матета зрівняв рахунок на 83-й хвилині. Далі, на 99-й хвилині, Франція вийшла вперед завдяки голу Матети, а Мішель Оліз закріпив перемогу на 108-й хвилині після вилучення єгипетського гравця.

Відзначимо, що останній раз французька футбольна команда вигравала золото Олімпійських ігор у 1984 році в Лос-Анджелесі. Зараз “Les Bleus” мають шанс повернути цей титул додому.

За оцінками експертів Favbet, французька збірна є фаворитом фінального матчу. Коефіцієнт на перемогу Франції складає 2,44, на нічию – 3,10, а на перемогу Іспанії – 3,15. Тож матч обіцяє бути напруженим і захоплюючим.

Залишається лише дочекатися фінального свистка, щоб дізнатися, яка з команд вийде з Олімпіади-2024 з золотими медалями.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ