АКТУАЛЬНО

Ізраїль провів авіаудари в Лівані та знищив заступника командира військового крила ХАМАС

Сьогодні, 27 березня, Ізраїль провів авіаудари по Набатії на півдні Лівану, що призвело до загибелі щонайменше семеро людей. Окрім того, армія Ізраїлю підтвердила прибирання заступника командира військового крила ХАМАСу Марвана Ісси в Секторі Газа.

За повідомленням, авіаудар спрямовувався на центр екстреної допомоги та надання підтримки Ісламській групі в селі Хеббаріє на півдні Лівану.

Вчора ввечері, 26 березня, поблизу двох міст на північному сході Лівану, ізраїльські авіаудари вбили трьох бойовиків Хезболли. Ізраїль пізніше підтвердив цю інформацію.

ЗМІ повідомляють, що з жовтня минулого року Ліванська організація Хезболла та ізраїльська армія ХАМАСу перебувають у конфлікті, який є одним з найгірших транскордонних насильств.

У ЦАХАЛі офіційно підтвердили ліквідацію бойовика Марвана Ісси внаслідок авіаудару, який був проведений в центральній частині Сектора Газа на початку березня.

За словами Хагарі, разом з Іссою, наслідком удару 10 березня в Нусейраті було загибель старшого командира ХАМАСу, Газі Абу Тамаа.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ