АКТУАЛЬНО

Йоганнес Вінкель закликав позбавити українських чоловіків призовного віку статусу захисту в Німеччині

Голова молодіжної організації Junge Union німецької партії ХДС/ХСС Йоганнес Вінкель закликав позбавити українських чоловіків призовного віку статусу захисту та державної підтримки у Німеччині.

Вінкель зазначив, що підтримка українських жінок та їхніх дітей соціальними виплатами є нормальною, але українські чоловіки призовного віку “взагалі не повинні мати права на захист у Німеччині, а повинні захищати свою країну”.

Він також підкреслив, що надання Україні зброї, одночасно позбавляючи її власних солдатів, є “відвертим цинізмом”.

Раніше голова баварської опозиційної партії Християнсько-соціального союзу у Бундестазі Александер Добріндт закликав висилати безробітних українських біженців на батьківщину, критикуючи використання грошей платників податків на соціальну допомогу для них.

Однак, уряд Німеччини проти депортації українців, які не бажають працювати, і вирішив зберегти виплати безробітним українським біженцям. Ця політика спрямована на швидку інтеграцію українців у німецьке суспільство та забезпечення їм можливості працювати. Офіційний представник уряду Штеффен Хебештрайт заявив, що ця позиція відповідає прагненню інтегрувати українців у німецький ринок праці та забезпечити їм гідні умови життя.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ