АКТУАЛЬНО

Кейт Міддлтон передасть королівські обов’язки принцесі Беатріс

Улюблена принцеса мільйонів, Кейт Міддлтон, тривалий час перебуває поза увагою громадськості та не бере участі в королівських заходах через інтенсивне лікування раку. Кенсінгтонський палац розглядає можливість заміщення Міддлтон, поки вона відновлюється.

Принцеса Беатріс, рідна племінниця Чарльза III, і дев’ята у черзі на престол, заступить на деяких заходах замість Кейт Міддлтон.

Також відомо, що Беатріс виявила бажання допомогти Кейт під час її хвороби.

Беатріс приємно допомагати регулярно. Вона відчуває себе комфортно у центрі уваги і бажає стати активною у королівських обов’язках.

Нагадаємо, що Кетрін Міддлтон, принцеса Уельська, дружина принца Уельського Вільяма, здобула офіційний титул “Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін” після весілля 29 квітня 2011 року.

29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма.

Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

Останніми роками Кейт Міддлтон змогла набути сильної популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, почасти дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Інсайдери Букінгемського палацу повідомили, що під час операції Кейт Міддлтон видалили матку.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ