АКТУАЛЬНО

Кім Кардаш’ян поставила під загрозу безпеку дітей Каньє Веста: Б’янка Цензорі незадоволена

Колишня дружина Каньє Веста, Кім Кардаш’ян, опинилася в центрі скандалу після коментарів про колишнього чоловіка в епізоді сімейного реаліті-шоу. Інформація про конфлікт прийшла із соціальних мереж і анонімних джерел, викликавши бурю обговорень.

За інформацією Daily Mail, 28-річна архітекторка Бьянка Цензорі була незадоволена тим, як Кім Кардаш’ян представила Каньє Веста в негативному світлі в епізоді сімейного реаліті-шоу. У рамках цього епізоду Кардаш’ян розповіла, що її колишній чоловік зараз живе у квартирі без охорони і не наймає кухаря або няні для своїх дітей. Вона стверджує, що навіть її донька Норт почувається щасливішою в аскетичному способі життя свого батька, незважаючи на розкішний маєток, у якому вони жили раніше.

Інсайдери також, що сім’я дійсно більше не живе у квартирі і має охорону, але Кардаш’ян не повинна була розкривати цю інформацію публічно.

Крім цього, Каньє і його нова дружина, Б’янка Цензорі, переїхали у квартиру в Західному Голлівуді за 20 тисяч доларів на місяць у грудні минулого року. Вони залишалися без прислуги та охорони протягом шести місяців, до червня, коли найняли охорону перед поїздкою в Японію і Європу.

Близькі до Веста люди кажуть, що він прагне забезпечити своїм дітям простіший спосіб життя і запобігти “зіпсованості” атрибутами розкоші.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ