АКТУАЛЬНО

Лідери США повинні думати не про Україну, а про свою країну, заявив Кеннеді – молодший

Незалежний кандидат у президенти США Роберт Кеннеді – молодший підтримав кандидатуру Ренда Пола на посаду лідера сенатської меншості, після того, як сенатор Мітч Макконнелл оголосив про свій відхід із цієї посади. Як повідомляє Mediaite, Кеннеді щиро порадів, що цю посаду нарешті обійме людина, яка “ставить на перше місце добробут Америки”, а не України.

“Частина державної служби полягає в тому, щоб знати, коли настав час поступитися дорогою новому поколінню”, – заявив Кеннеді.

“Настав час висувати у Вашингтоні лідерів, які не будуть схилятися перед військовими підрядниками і не будуть вплутувати нас дедалі глибше в зовнішні конфлікти”, – додав він.

Сенатор Пол здобув репутацію затятого противника допомоги Україні, зазначає видання. Раніше цього місяця він назвав “злочинною зневагою” ідею відправити Києву черговий пакет допомоги, перш ніж буде вжито заходів щодо міграційної кризи, а також неодноразово звинувачував уряд у тому, що він “більше стурбований відправленням грошей в Україну, ніж вторгненням на південний кордон”.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ