АКТУАЛЬНО

ЛНЗ розгромив “Оболонь” із рахунком 3:0 і піднявся в турнірній таблиці УПЛ

У неділю, 29 жовтня, на стадіоні “Центральний” у Черкасах відбувся захопливий матч 12-го туру Української Прем’єр-ліги, де “Черкаський ЛНЗ” приймав “Оболонь”. Гра завершилася розгромною перемогою господарів поля з рахунком 3:0.

Перший гол у цій зустрічі було забито на 30-й хвилині матчу. Максим Ковальов прийняв передачу від Олексія Хобленка і точним ударом відправив м’яч у сітку воріт “Оболоні”. Цей момент відкрив рахунок і став початком вражаючого виступу “Черкаського ЛНЗ”.

У другому таймі команда під керівництвом Олега Дулуба продовжила наступ і подвоїла свою перевагу. На 56-й хвилині Сергій Шестаков забив другий гол, а на 89-й хвилині Владислав Наумець прийшов до завершення зустрічі третім голом.

Підсумковий рахунок матчу – 3:0 на користь “Черкаського ЛНЗ”. Ця перемога дозволила команді набрати 12 очок і піднятися на 10-те місце в турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги. “Оболонь” посідає 11-ту позицію з такою ж кількістю набраних балів.

Наступний тур чемпіонату України обіцяє ще більше футбольних емоцій. “Черкаський ЛНЗ” битиметься з “Колосом”, тоді як “Оболонь” зустрінеться з львівським “Рухом”. Ці матчі обіцяють бути цікавими і важливими в боротьбі за позиції в турнірній таблиці УПЛ.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ