АКТУАЛЬНО

Майкл Дуглас поставив крапку в історії свого походження

Голлівудський актор Майкл Дуглас під час свого візиту до Києва спростував популярний міф про своє українське походження. В інтерв’ю телеведучій Марічці Падалко, яке транслювалось на українському телебаченні, Дуглас розповів про справжню історію своїх предків, спростувавши чутки про їх походження з Одеси.

Телеведуча Падалко запитала актора про розбіжності в інформації щодо його сімейних коренів, зазначаючи, що багато українців вважають, ніби його бабусі та дідусі народилися в Одесі. Відповідаючи на це питання, Дуглас пояснив, що його родина провела детальне дослідження своїх коренів у Нью-Йорку в рамках проекту під назвою “Дослідження своїх коренів”.

Актор підтвердив, що його предки насправді походять з Білорусі.

“Мій дідусь Гарій переїхав до Сполучених Штатів у 1904 році, здебільшого через Першу світову війну. Однак реальність полягає в тому, що він був грабіжником, і були ще брати, які також були частиною тієї команди. Думаю, що це могло бути однією з причин їхнього виїзду”, — розповів Дуглас. Він також додав, що після особистого дослідження виявив, що білоруське село, з якого походять його предки, тепер розташоване в Чорнобильській зоні і більше не існує через радіоактивне зараження.

Таким чином, актор спростував чутки про українське походження, підтвердивши своє білоруське коріння і розповівши про складні обставини еміграції своїх предків.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ