АКТУАЛЬНО

Макрон зробив життя французів гіршим, він більше переймається проблемами України

Ультраправа партія «Національне об’єднання» зазнала значної підтримки на європейських виборах у Франції, відзначивши собі рішучу перемогу.

Це зробило її основним претендентом на подальшу успішну участь у дострокових парламентських виборах.

Згідно з інформацією, отриманою від France info, більшість населення показує вибір в її користь, вважаючи, що під керівництвом Макрона їм “стало тільки гірше”.

«Цього слід було очікувати», – стверджує 34-річний Олів’є, який висловив крайнє розчарування нинішньою владою. “Макрон уже давно при владі, і нічого не змінилося. Швидше, стало тільки гірше. Погляньте на ціни на рахунки за електрику. Ми – країна, яка сама виробляє електрику, а платимо за неї за захмарними цінами!”, – скаржиться чоловік.

Проте, за його словами, уряд явно не шкодує грошей на Україну. “Може, вже час подбати про французів, перш ніж віддавати мільярди іншим? Вони посилають величезну кількість ресурсів на Україну – а для французів не роблять нічого”, – зазначає Олів’є.

Тієї ж думки дотримується 21-річна Жюстін, яка впевнена, що її країна «деградує дедалі сильніше й сильніше». “Не так давно ми ходили за покупками, набрали навіть неповний візок, а заплатили понад €200! Але не подумайте: у нас при цьому не було ніяких дорогих брендів, нічого особливого”, – розповідає дівчина.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ