АКТУАЛЬНО

Медіахолдинг “Вести Украина” оголосив про закриття

Медіахолдинг “Вести Украина” оголосив про припинення своєї діяльності, включаючи продаж чи передачу медіа-активів будь-яким особам чи організаціям. У заяві компанії не наводять конкретних причин для такого рішення, однак вказують на систематичні переслідування соціальних сил та правоохоронних органів.

Згідно з повідомленням, холдинг стикався із обшуками, тиском, блокуванням офісів та розбитою технікою, а також із заборонами на мовлення та відкликанням ліцензій. Крім того, повідомляється про фізичні атаки, такі як отруєння газом та DDOS-атаки на сервери компанії.

Медіахолдинг “Вести” був створений у 2013 році та на піку свого розвитку, у період з 2013 по 2015 роки, включав безкоштовну та найбільш розповсюджувану газету в Україні “Вести”, веб-сайт з аналогічною назвою, журнал “Вести.Репортер”, радіостанцію “Вести” та телеканал UBR.

На сьогоднішній день з усіх цих медіа-активів у холдингу залишилися лише сайт “Вести” та сайт UBR. Варто відзначити, що холдинг “Вести” раніше пов’язували з екс-міністром доходів і зборів Олександром Клименком.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ