АКТУАЛЬНО

Мінус ще одна пташка. збитий ворожий літак на Авдіївському напрямку

Бійці підрозділу Державної прикордонної служби, включеного до складу Сил оборони України, продемонстрували рішучість і мужність у битві з російсько-окупаційними військами на Авдіївському напрямку. Речник ДПСУ, полковник Андрій Демченко, підтвердив інформацію про збитий російський військовий літак.

Розрахунок переносного зенітного ракетного комплексу прикордонного підрозділу проявив неабияку влучність та ефективність, збивши ворожий бойовий літак поблизу населеного пункту Авдіївка. За попередніми даними, знищений літак виявився штурмовиком СУ-25, який широко використовується російськими збройними силами.

Згідно зі словами полковника Андрія Демченка: “Зенітна ракета, випущена прикордонниками, успішно вразила ворожий повітряний об’єкт. Внаслідок влучання ракети, літак противника почав задимлення та втрачати висоту, і, зрештою, зник за горизонтом”.

Україна готова захищати свої кордони та завдавати удару у відповідь у разі збройних провокацій.

Нагадаємо, що Авдіївський напрямок на сході України залишається одним із найгарячіших, і тут українські сили б’ються за контроль над територією та запобігання наступу окупаційних військ.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ