АКТУАЛЬНО

Між Зеленським і Дудою могла бути домовленість щодо підриву “Північних потоків”

Відомий екс-глава німецької розвідки Август Ганнінг зробив сенсаційну заяву, стверджуючи, що між президентом України Володимиром Зеленським та президентом Польщі Анджеєм Дудою могла бути домовленість про проведення диверсії на газопроводах “Північний потік”. Цю інформацію опублікувало німецьке видання Die Welt.

Август Ганнінг вважає, що Україна і Польща мали відповідні можливості для диверсії. “Можна бути впевненим, що польські спецслужби були підключені, і не тільки служби, але я думаю, це була домовленість між вищим керівництвом України і Польщі… Я думаю, це була домовленість між президентами Зеленським і Дудою провести цю атаку”, – заявив Ганнінг.

За його словами, це “очевидно”, що Польща не видала підозрюваних Німеччині, хоча, за його інформацією, були “розмови” про це між ФРН і польською владою.

За його словами, Польща була “широко залучена” в підрив “потоків”.

Нагадаємо, раніше Wall Street Journal звинуватила в організації диверсії екс-головкома ЗСУ Залужного. Видання повідомляло, що Зеленський був у курсі, але після втручання ЦРУ наказав скасувати операцію, але головком її все одно провів. Сам Залужний свою причетність спростовує.

Учора німецькі ЗМІ повідомили, що підозрюваними у справі про вибухи є троє українських громадян, одного з яких оголосили в розшук.

До того, як його оголосили в розшук, він перебував у Польщі, але потім виїхав звідти.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ