АКТУАЛЬНО

Моніка Беллуччі визнана найкрасивішою акторкою всіх часів

Зміни в смаках і вподобаннях привели до того, що сьогодні найкрасивішою акторкою всіх часів більшість людей вважають Моніку Беллуччі. Це підтверджує опитування порталу ListChallenges, яке показало, що 59-річна італійська актриса і модель отримала найвищу оцінку серед конкуренток.

Мерилін Монро, яка протягом багатьох років була втіленням краси на екрані, тепер займає друге місце в цьому рейтингу. Трійку найкрасивіших закриває Анджеліна Джолі, відзначена своєю роллю у фільмі “Містер і Місіс Сміт”.

Цікаво, що в опитуванні брали участь численні знамениті акторки, серед яких Бріжит Бардо, Грейс Келлі, Елізабет Тейлор і Наталі Портман. Останнє місце в рейтингу посіла британська акторка Гелена Бонем Картер.

Моніка Беллуччі: Відома своєю красою і талантом

Моніка Беллючі – італійська актриса і модель, яка здобула популярність завдяки численним знаковим ролям у фільмах. Її кар’єра включає такі хіти, як “Дракула”, “Малена”, “Матриця: Перезавантаження” і “Матриця: Революція”, “Страсті Христові”, “Брати Грімм”, “007: Спектр”, “Чумацьким шляхом” і “Астерікс і Обелікс: Місія ‘Клеопатра'”.

Крім того, Моніка Беллючі була одружена з актором Венсаном Касселем. Від цього шлюбу у неї є дві дочки: старша Дева Кассель, відома фотомодель, і молодша Леоні Кассель.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ