АКТУАЛЬНО

Начальника поліції в Північній Кореї покарали за “злочин” його доньки

У Північній Кореї вкотре підтвердили свою жорстокість і нещадність до будь-якого прояву ідеологічного відхилення. У прикордонному місті Хверьон начальника місцевої поліції було покарано зниженням звання на два ранги після того, як виявили, що його донька переглядала південнокорейські серіали.

Цей випадок стався під час нічної перевірки, яку проводила урядова оперативна група. Студентку разом із двома її друзями було затримано за перегляд забороненого контенту на флешці. Перегляд серіалів з Південної Кореї в Північній Кореї розглядається як серйозний злочин, що несе в собі загрозу для державної ідеології.

Влада Північної Кореї не лише суворо карає громадян, але й висуває високі вимоги до державних службовців, вимагаючи від них не лише бездоганної служби, але й забезпечення “ідеологічної чистоти” в їхніх родинах. В результаті начальник поліції був не лише понижений у званні, але й переведений на нижчу посаду. Незважаючи на суворе покарання, він публічно висловив вдячність Трудовій партії Кореї за можливість продовжити службу, навіть після “образи”, яку здійснила його донька.

Цей інцидент став ще одним підтвердженням того, наскільки жорстокими можуть бути наслідки порушення ідеологічних норм у Північній Кореї. У минулому, подібні випадки могли призвести до депортації цілих родин до трудових таборів. На сьогоднішній день донька колишнього начальника поліції утримується в поліцейській дільниці, де їй, ймовірно, загрожує суворе покарання.

Перегляд південнокорейських серіалів розглядається як серйозна загроза для режиму Кім Чен Ина, який вважає Південну Корею головним ворогом.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ