АКТУАЛЬНО

Небезпека війни на сході та півдні: Сергій Наєв попереджує Україну і Захід

Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв висловив серйозне попередження щодо небезпеки війни, яка може вийти за межі сходу та півдня України. У коментарі для ABC News Наєв зазначив, що Росія продовжує активно виробляти зброю та вдосконалювати свої технології, що становить загрозу для всієї країни.

Наголосивши на важливості допомоги від Заходу у забезпеченні обороноздатності України, генерал висловив занепокоєння щодо можливого скорочення цієї допомоги. За його словами, це може серйозно вплинути на здатність України протистояти російським агресорам.

“Ми розуміємо, що зараз триває війна за ресурси. Російська Федерація свої ресурси отримує за допомогою “Осі зла” – це Північна Корея, це Іран. А ми за допомогою наших партнерів, отримуючи від них засоби протиповітряної оборони, протистоїмо Російській Федерації з її ресурсами. Треба розуміти, що скорочення допомоги реально вдарить по нашій обороноздатності. Але будемо боротися тим, що є,” – підкреслив Наєв.

Генерал наголосив на важливості технологій у військовій справі та зазначив, що допомога в цьому напрямку є критичною для України. Він застеріг про те, що, якщо Росія продовжить вдосконалювати свої збройні технології, конфлікт може вийти за межі областей, які вже постраждали від агресії.

“Ми готуємося до цього. Будуємо оборону, заміновуємо та тренуємо наші сили,” – завершив генерал Наєв, підкреслюючи готовність України вразливатися в обличчя можливої загрози.**

Ця інформація наголошує на важливості міжнародної підтримки та технологічного розвитку для забезпечення безпеки України.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ