АКТУАЛЬНО

Перша леді Франції в образі total black на прощальній церемонії

У центральній Франції відбулася прощальна церемонія з нагоди похорону колишнього мера Ліона, Жерара Колломба, на яку завітали президент країни Еммануель Макрон та його дружина Бріжит Макрон. Подія, яка відбулася у соборі Сен-Жан у Ліоні, стала не лише важливим політичним подією, але й вразила громадськість своєю витонченою естетикою та шанобливістю.

Перша леді Франції, Бріжит Макрон, вразила гостей і присутніх своїм стриманим, але елегантним образом total black. У цю важку для них хвилину Бріжит обрала стильне пальто з золотими ґудзиками, яке вдало підкреслило її витонченість та смак. Водолазка, прямі штани і шкіряні ботильйони на стійких підборах доповнили образ першої леді, надаючи йому сучасний акцент.

Не менш уваги варта була й шанобливо вибрана деталі. Бріжит доповнила свій образ шкіряними рукавичками і чорною сумкою, які гармонійно доповнили її вбрання. Завершальним штрихом став укладання волосся та макіяж смокі-айс, що надали образу першої леді вишуканості та жіночності.

Еммануель Макрон, супроводжуючи свою дружину на цю торжественну подію, обрав класичний total black стиль. Його образ складався з чорного пальто, білої сорочки, чорної краватки, чорних штанів і туфель, що відзначали його стриманість та солідність.

Похоронна церемонія стала не лише важливим моментом для вшанування пам’яті колишнього мера Ліона, але й свідченням того, що перша пара країни не тільки представляє владу, але й виявляє повагу до традицій та власного стилю в будь-якому контексті. Образ Бріжит Макрон вражає своєю витонченістю та невимушеністю, підкреслюючи її статус стильної та сучасної першої леді.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ