АКТУАЛЬНО

Під час виборів у Пакистані призупинено роботу інтернету та мобільного зв’язку

У зв’язку з проведенням національних виборів, уряд Пакистану тимчасово припинив функціонування мобільного зв’язку та інтернету по всій країні. Ця дія була прийнята в рамках запобіжних заходів у зв’язку зі зростанням загрози терористичних атак.

Офіційне повідомлення від Міністерства внутрішніх справ Пакистану підкреслює необхідність цих заходів, особливо після нещодавніх інцидентів тероризму в країні.

Вибори проходять після приблизно двох років з моменту відсторонення попереднього прем’єр-міністра Імрана Хана від влади через відкликання довіри. Варто відзначити, що минулого року Хан був заарештований у зв’язку з обвинуваченнями у корупції та йому було заборонено брати участь у виборах.

Нинішні вибори, в яких бере участь прем’єр-міністр Наваз Шаріф, вважаються багатьма аналітиками найменш демократичними у Пакистані.

Хоча мобільний зв’язок та інтернет були тимчасово вимкнені, мережі Wi-Fi продовжують працювати. Деякі виборці висловили своє здивування цією дією, наголошуючи, що вона ускладнює їх можливість вільного голосування.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ