АКТУАЛЬНО

Початок підготовки збірної України до вирішального матчу проти Італії на Євро-2024

14 листопада 2023 року, Збірна України з футболу під керівництвом головного тренера Сергія Реброва розпочала підготовку до вирішального матчу відбору на Євро-2024 проти Італії. Тренувальний збір проходить у польському місті Гданськ.

Перше тренування національної команди відбулося на стадіоні Стадіон на Траугутта, де гравці вже почали активну підготовку до важливого спортивного події. Дев’ять гравців, які вже зіграли свої матчі не пізніше суботи, приєдналися до занять на полі, в той час як інші футболісти працювали у тренажерному залі.

На жаль, гравці Динамо не встигли на потяг із Кривого Рогу до Києва і, відповідно, не взяли участь у першому тренуванні. Представники столичного клубу приїдуть до місця збору сьогодні, 14 листопада.

Зазначимо, що цей матч є вирішальним у відборі на Євро-2024, і велика увага спрямована на підготовку та формування команди для ефективної гри. Українські футбольні шанувальники очікують на захопливий поєдинок та сподіваються на успіх своєї національної команди в цьому важливому відбірковому поєдинку.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ