АКТУАЛЬНО

Польська поліція затримала українців за переправку нелегалів

У Польщі затримали двох громадян України, яких підозрюють у причетності до організації незаконного перетину польсько-білоруського кордону. Про це повідомляє Підляський відділ польської Прикордонної служби.

Затримання одного з українців відбулося на автостраді А2 у Лодзькому воєводстві, де його затримали поліцейські з Неборова. Другого підозрюваного правоохоронці затримали в місті Єленя Гура.

Обидва затримані були звинувачені Білостоцькою окружною прокуратурою в організації багаторазових перетинів державного кордону з порушенням законодавства. На підставі зібраних у справі матеріалів, Окружний суд Білостока-Південного ухвалив рішення про запобіжний захід для одного з українців у вигляді тимчасового арешту на 3 місяці.

Щодо другого затриманого, суд визначив запобіжний захід у вигляді заборони виїзду з країни та поліцейського нагляду з обов’язком з’являтися двічі на тиждень до Міського відділу поліції.

Згідно з Кримінальним кодексом Польщі, за організацію незаконного перетину кордону передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 місяців до 8 років.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ