АКТУАЛЬНО

Раміна Есхакзай розкрила причину свого відчуття нещастя поруч із колишнім нареченим Проніним

9 місяців тому Раміна Есхакзай завершила свій п’ятирічний союз з Євгеном Проніним. Незважаючи на узгоджене рішення не розголошувати подробиці розриву, молода жінка визнала, що була нещаслива у відносинах. Пара вирішила покласти край своєму союзу після пропозиції хлопця, яка відбулася на Мальдівах. Хоча початок їхнього роману був як казка, його швидке та несподіване завершення призвело їх до розлучення.

Євген та Раміна утримуються від розкриття подробиць щодо свого минулого особистого життя, дотримуючись домовленості про те, щоб не виводити родинні питання в публічність. Вони прагнуть стати прикладом для інших, показуючи, як має виглядати цивілізоване публічне розлучення – без шуму, турбот та соціальних мереж. Однак Раміна розкрила деякі раніше невідомі аспекти свого життя з Євгеном у новому епізоді свого шоу “30+”.

Виявилося, що останній рік їхнього спільного життя був важким для Раміни. Вона відчувала постійний бажання проводити час із своїм партнером на самоті, але Євген завжди викликав друзів на їхні зустрічі. Кожна її спроба виразити бажання провести час тільки разом із коханим минала мимо вуха, і він все одно продовжував запрошувати знайомих.

Раміна згадала, що єдиний момент, коли вони дійсно насолоджувалися одне одним, став відпочинок на Мальдівах, коли Євген зробив їй пропозицію. Проте цього було недостатньо для збереження відносин.

Дівчина розповіла, що почуття самотності в стосунках є одним із найстрашніших відчуттів. Тому в майбутніх відносинах вона прагне уникнути подібних помилок. Раміна також визнала, що бажає спробувати побудувати стосунки з молодшим хлопцем, але що з цього вийде – залишається питанням часу.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ