АКТУАЛЬНО

Республіканець Рамасвамі назвав Зеленського “нацистом”

Американський політик і претендент на посаду президента США від Республіканської партії, Вівек Рамасвамі, знову викликав хвилю реакцій своїми висловлюваннями щодо України під час дебатів та інтерв’ю.

У своїх заявах Рамасвамі назвав Україну не “зразком демократії”, вказавши на заборону 11 опозиційних партій та консолідацію засобів масової інформації в одне державне телебачення. Також, політик висловив обурення щодо прославлення коміка Володимира Зеленського, називаючи його “нацистом у штанах-карго”.

Представники передвиборчого штабу Рамасвамі вказали, що його висловлювання про нацистів не стосувалися Зеленського, а мали на увазі інцидент у канадському парламенті, пов’язаний з українсько-канадським ветераном Ярославом Гуньком, колишнім учасником дивізії СС “Галичина”.

Однак, реакція на ці заяви Рамасвамі розділила громадськість. Деякі вважають його погляди на Україну спростованими та невірними, вказуючи на демократичні інституції та активність громадянського суспільства в країні. Інші підтримують його думку про неефективність деяких аспектів української політичної системи.

Це вже не перший раз, коли Рамасвамі висловлює свою позицію щодо війни в Україні. Раніше він виступав проти військової підтримки України, вважаючи, що це “не відповідає інтересам Америки”. Його висловлювання викликали резонанс та обговорення в політичних колах.

Незважаючи на контроверсії, висловлювання Рамасвамі вносять новий елемент у дискусії про роль США в світовій політиці та їхній підход до конфліктів на міжнародній арені. Питання про демократію в Україні та підтримку від Сполучених Штатів залишаються важливими темами для обговорення в політичному співтоваристві.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ