АКТУАЛЬНО

Російська армія намагається прорватися до важливого пункта забезпечення військових та цивільних

За останніми звітами військових українських сил, російські війська ведуть активні бойові дії у районі міста Покровськ, яке знаходиться на сході України. Згідно з інформацією, оприлюдненою Reuters, Росія влаштувала 39 атак на напрямку Покровськ за останні 24 години серед загальної кількості 117 атак уздовж лінії фронту.

Вище командування збройних сил України заявило в понеділок, що російські війська проводять безперервні атаки, намагаючись просунутися до міста Покровськ, логістичного центру на сході країни, і що по всій лінії фронту тривають активні бойові дії.

За останні 24 години Росія здійснила 39 атак на Покровському напрямку зі 117, зареєстрованих загалом уздовж лінії фронту, повідомили українські військові у своєму щоденному звіті про бойові дії.

Агентство нагадує, що згідно з відкритими розвідувальними картами бойових дій, Покровськ розташований менш ніж за 25 км від територій, зайнятих російськими військами, і розташований на перетині автомобільних і залізних доріг, що робить його важливим пунктом матеріально-технічного забезпечення для військових і цивільних осіб на сході України.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ