АКТУАЛЬНО

Шеннен Догерті: подвійна боротьба з хворобою та зрадою

Американська акторка Шеннен Догерті, відома своєю роллю в серіалі “Всі жінки – відьми”, розповіла про подвійну випробування, з якими їй довелося зіткнутися. У своєму новому подкасті “Давайте прояснимо з Шеннен Догерті”, зірка розкрила, що її чоловік зраджував протягом двох останніх років, використовуючи момент її боротьби з раком.

Шеннен Догерті стикається з четвертою стадією раку, який метастазував у мозок. У новому епізоді подкасту вона розповіла, як її ексчоловік, фотограф Курт Ісваринко, визнавав свою зраду саме тоді, коли вона готувалася до операції з видалення пухлини у мозку.

“Я пішла в цю операцію рано-вранці і прийшла після того, як дізналася, що мій шлюб по суті розпався, що мій чоловік мав роман протягом двох років. Він не пішов на операцію, хоча, будучи цілком точною, він хотів піти, я не могла піти на операцію разом із ним. Я почувалася такою зрадженою”, – розповіла Шеннен.

Акторка визнала свою відповідальність за деякі проблеми у шлюбі, але відзначила, що рак і його вплив також мали вагому роль у цих труднощах. Вона поділилася, що після операції вона стала “одержимою” ідеєю з’ясувати правду про зраду свого чоловіка, навіть зустрічаючись з жінкою, з якою той зраджував.

Зірка висловила впевненість, що не залишиться самотньою і ще зустріне свою людину, вірячи в кохання. Нагадаємо, що Шеннен Догерті оголосила про свій розлучення з Куртом Ісваринко у квітні цього року, після 14 років шлюбу.

Акторка продовжує боротьбу зі своєю хворобою та виявляє вражаючу силу в доланні життєвих труднощів.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ