АКТУАЛЬНО

Що чекати від нового Volkswagen Atlas 2025

Volkswagen Atlas другого покоління готується до свого дебюту в 2025 році, і вже зараз відомі деякі деталі його оновлення. За даними сайту Carscoops, автомобіль матиме значні зміни в дизайні та збільшиться в розмірах. Новий кросовер дебютує з бензиновою версією, а пізніше отримає і гібридний варіант.

Дизайн та Зовнішні Зміни

Volkswagen Atlas 2025 кардинально змінився зовні, що підтверджують фото, розсекречені в Китаї, де модель продається під назвою VW Teramont Pro. Дизайн став сучаснішим і дещо незвичним, з крупними фарами та розширеними крилами. Замість радіаторної решітки з’явилася прозора вставка, а ліхтарі з’єднані чорною лакованою накладкою. Однією з найбільш помітних новацій є висувні дверні ручки.

Габарити Автомобіля

Новий Volkswagen Atlas підріс у розмірах, що робить його ще більшим і просторішим. Ось його нові габарити:

  • Довжина: 5158 мм
  • Ширина: 1991 мм
  • Висота: 1788 мм
  • Колісна база: 2980 мм

Інтер’єр

Хоча зображення інтер’єру поки не показані, є припущення, що передня панель отримає три дисплеї, що додасть автомобілю сучасного вигляду та покращить комфорт для водія і пасажирів. Простір салону також збільшиться завдяки розмірам автомобіля.

Технічні Характеристики

Volkswagen Atlas 2025 почне своє існування з бензиновою версією, оснащеною 2,0-літровим турбомотором потужністю 272 кінських сили. Пізніше в лінійку додадуть гібридну модифікацію. Очікуються варіанти як з переднім, так і з повним приводом.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ