АКТУАЛЬНО

Що подивитися: 10 добрих різдвяних фільмів із 1990-х

Зимові свята – це час волшебства, тепла і найкращих традицій. Однак, крім справжніх моментів веселощів та сімейних зібрань, різдвяний настрій можна збагатити також і гарними різдвяними фільмами. Давайте пригадаємо кілька добрих різдвяних картин, які вразять вас своєю теплотою і веселим настроєм, і які були створені в 1990-х роках.

  1. “Кучерявка Сью” (1991 рік)

Ця різдвяна історія про безпритульного батька та його маленьку доньку прикрасить ваше свято і навчить важливості сімейних цінностей. Фільм розповідає про незвичайне знайомство з багатою, але самотньою юристкою, яке змінить їхні життя.

  1. “Сім’я напрокат” (1997 рік)

Головний герой цієї комедії наймає акторів, щоб зіграти його родину на свята, намагаючись створити враження на покупця свого бізнесу. Легкість і гумор цього фільму роблять його ідеальним для різдвяних переглядів.

  1. “Санта-Клаус” (1994 рік)

У цьому фільмі герой, недавно розлучившись із дружиною, виявляє на своєму даху справжнього Санта-Клауса. На основі цього несподіваного знайомства розгортається чарівна історія, що принесе тепло та радість.

  1. “Різдво психів” (1994 рік)

Головний герой цього кумедного фільму – невиправний оптиміст і працівник служби “Телефон довіри”, який намагається залишатися оптимістом навіть перед Різдвом, коли дізнається про закриття своєї служби.

  1. “Я буду вдома до Різдва” (1998 рік)

Ця комедія розповідає історію 18-річного студента, який вирішує відвідати свою родину на Різдво, щоб отримати від батька обіцяний подарунок. Однак подорож стає пригодою, коли він опиняється в костюмі Санта-Клауса посеред пустелі.

  1. “Диво на 34-й вулиці” (1994 рік)

Це класичне різдвяне кіно розповідає історію матері-одиначки, яка знаходить справжнього Санта-Клауса для свого універмагу і заводить справу до суду, щоб довести, що Санта існує.

  1. “Все, що я хочу на Різдво” (1991 рік)

Ця різдвяна комедія розповідає про брата і сестру, які намагаються злагодити своїх розлучених батьків. Завдяки своєму напруженому зусиллю і допомозі Санта-Клауса, вони роблять неможливе.

  1. “Поки ти спав” (1995 рік)

Дія цього фільму відбувається в різдвяний період і розповідає про диспетчерку чиказької електрички, яка трапляється в нещасний випадок з хлопцем. Їхнє несподіване знайомство призводить до цікавих подій і розвитку веселих обставин.

  1. “Подарунок на Різдво” (1996 рік)

У цьому фільмі батько, завжди зайнятий роботою, вирушає в експедицію за найбажанішою іграшкою для свого сина. Його пригода приводить до важливих відкриттів і зігріває серця глядачів.

  1. “Джек Фрост” (1998 рік)

Музикант рокгурту The Jack Frost Band, який завжди ставить музику на перше місце, трагічно гине, але його син вдячний подарунок батька оживляє сніговика. Цей чарівний фільм дарує глядачам тепло і нагадує про важливість сімейних зв’язків.

Запрошуємо вас зануритися в атмосферу різдвяних свят з цими чудовими фільмами, які залишають невимовно теплі враження і дарують неповторну радість перегляду.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ