АКТУАЛЬНО

Швидка доставка: “Укрпошта” переходить на повністю автоматизоване сортування

Поштовий оператор “Укрпошта” оголосив про повний перехід на автоматизоване сортування та відкриття терміналу “Київ Правий”, що здатний обробляти 400 тисяч посилок на добу, що еквівалентно 5 на секунду. Цей крок призначений для покращення швидкості та якості доставки, як повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

Крім того, “Укрпошта” запланувала відкрити інноваційний термінал “Київ Лівий” та подальше розширення мережі на Львів, Дніпро, Харків, Хмельницький, Одесу, а також ще 14-16 аналогічних терміналів. Це заплановано на протязі 3-4 місяців.

Ігор Смілянський обіцяє, що після впровадження цих нововведень та відкриття нових терміналів посилки будуть доставлятися наступного дня в будь-яке місто України. Він також зазначив, що раніше планувалося побудувати сім автоматизованих терміналів за кредитні кошти, але тепер, запускаючи понад 20 таких терміналів, “Укрпошта” використовує власні кошти, а обладнання буде придбано від українських виробників.

Крім того, раніше Міністерство охорони здоров’я спільно з “Укрпоштою” оголосили про намір запустити сервіс замовлення та доставки ліків. Мобільні аптеки планують працювати в усіх областях, з розширенням проєкту на Черкащині та запуском у Рівненській та Сумській областях.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ