АКТУАЛЬНО

Сили ППО Києва успішно збили усі дрони Shahed під час нічної атаки

Уночі на Київ здійснено атаку безпілотників Shahed, але протиповітряна оборона міста взяла верх над ворожою загрозою. Голова Київської міської військової адміністрації, Сергій Попко, повідомив про це, вказавши, що усі повітряні цілі були успішно уражені.

Атака безпілотників-камікадзе була виконана російськими дронами Shahed, які пройшли понад 1000 км з південного напрямку, щоб дістатися Києва. Проте, завдяки складним маневрам та роботі систем протиповітряної оборони, усі десять дронів були знищені на підступах до міста.

Зазначено, що ця атака є другою за місяць, підкреслюючи посилення ворожих дій в регіоні. Повітряні сили ЗСУ вивчають дані про тип та кількість атакуючих дронів.

На щастя, внаслідок атаки не було виявлено жертв чи руйнувань у місті. Ситуацію детально вивчають та аналізують з метою підготовки подальших заходів.

Цей інцидент відзначається успішним застосуванням протиповітряної оборони для захисту міста від ворожого безпілотного вторгнення в умовах загострення військового конфлікту між Україною та Росією.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ