АКТУАЛЬНО

Такер Карлсон отримав затвердження на інтерв’ю з президентом Зеленським

Такер Карлсон повідомив у своєму Twitter, що отримав затвердження на інтерв’ю з президентом України Володимиром Зеленським. За його словами, він працював над цією ідеєю протягом двох років, активізувавши зусилля особливо після інтерв’ю з російським президентом Володимиром Путіним у лютому.

Карлсон пояснив, що його ініціатива провести розмову з українським лідером має на меті надати американцям необхідну інформацію щодо конфлікту, який суттєво впливає на міжнародну позицію США.

“Здається, ми отримали інтерв’ю з Зеленським. Ми працювали над цим два роки, особливо після інтерв’ю з Путіним у лютому. Наша мета – надати американцям важливу інформацію про конфлікт, який змінює позицію їх країни в світі”, – написав він.

Карлсон не уточнив точну дату публікації матеріалу, але виразив сподівання, що це станеться “скоро”.

Вже раніше Карлсон викликав суперечки інтерв’ю з Володимиром Путіним, яке відбулося 6 лютого. У цьому інтерв’ю російський лідер зробив кілька провокаційних заяв, включаючи виправдання повномасштабного вторгнення в Україну інтернаціональними відповідностями та політичними контекстами.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ