АКТУАЛЬНО

Таємнича інфекція серед собак у США

Ветеринарні лабораторії в штатах Орегон, Колорадо і Нью-Гемпшир активно розслідують випадки таємничої гострої респіраторної інфекції, що швидко поширюється серед собак і виявляється несприятливою до антибіотиків.

Спостереження за захворюванням, яке проявляється кашлем, чханням, виділенням з носа або очей і млявістю, вже зафіксовані в Орегоні, Колорадо і Нью-Гемпширі. За даними департаменту сільського господарства Орегону, понад 200 випадків захворювання документовано лише з середини серпня.

Хвороба викликає пневмонію та є смертельною, але точна кількість загиблих собак наразі невідома. Ветеринари закликають власників домашніх тварин бути уважними та негайно звертатися до фахівців у разі захворювання собак. Департамент сільського господарства Орегону також співпрацює з державними та національними ветеринарними службами для виявлення причин цієї загадкової інфекції. Директор Орегонської ветеринарної діагностичної лабораторії закликає власників тварин не панікувати та рекомендує вакцинувати собак.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ