АКТУАЛЬНО

Трагедія в світі кіно: знаменитого актора Лі Сон Гюна знайшли мертвим у власному авто

У середу, 27 грудня, тіло всесвітньо відомого 48-річного актора Лі Сон Гюна знайшли у власному автомобілі в одному з парків у центрі Сеула. Актора, який отримав всесвітню славу за свою роль у стрічці “Паразити”, знайшли поруч із вугільним брикетом на пасажирському сидінні.

За інформацією агенції Yonhap, перед тим, як актора знайшли мертвим, поліції надійшло повідомлення про те, що Лі залишив записку вдома, що нагадує передсмертне повідомлення, і після цього вирушив разом з автомобілем.

Восени 2023 року поліція Південної Кореї розпочала розслідування щодо Лі Сон Гюна через підозру в уживанні наркотиків. Актор двічі проходив допит та пройшов два тести на наркотики, які показали негативний результат. Сам Лі Сон Гюн вважав, що йому можуть підкинути наркотики через шантаж.

Лі Сон Гюн здобув світову славу завдяки ролі в стрічці “Паразити”, яка отримала чотири Оскари у 2020 році. Фільм став першою південнокорейською творчістю, яка отримала таку високу кінематографічну визнаність, і першим не англійськомовним фільмом, який виграв найпрестижніший “Оскар” у категорії “Найкращий фільм”. Втрата талановитого актора стала несподіваною трагедією для світової кіноіндустрії.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ