АКТУАЛЬНО

Трамп готовий поставити ультиматум Путіну

Колишній президент США і кандидат на пост президента від Республіканської партії Дональд Трамп може висунути російському диктатору Володимиру Путіну жорсткий ультиматум щодо війни проти України. За словами Бориса Пінкуса, американського політика і керівника окружного відділення республіканської партії по 45-му округу асамблеї штату Нью-Йорк, Трамп має намір запропонувати Путіну покинути захоплені території України за конкретний невеликий проміжок часу.

Якщо Путін не погодиться, Трамп планує вжити рішучих заходів. Пінкус розповів, що Трамп готовий надати Україні суперсучасні види озброєнь в необмеженій кількості, щоб українська армія могла силою витіснити російські війська з окупованих територій.

Трамп неодноразово заявляв, що зможе швидко закінчити війну в Україні, якщо його знову оберуть президентом. Наприкінці липня політик пообіцяв, що після перемоги на виборах, ще до того, як він займе Овальний кабінет, він зможе врегулювати конфлікт між Україною і Росією.

Колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон також вважає, що Трамп має сміливість і рішучість врятувати українську державу від російської агресії. За його словами, рішучі дії Трампа можуть стати ключем до припинення конфлікту і відновлення миру в регіоні.

Тепер весь світ з нетерпінням чекає на вибори в США, які мають відбутися 5 листопада, щоб побачити, чи вдасться Трампу реалізувати свої плани і змінити хід війни на користь України.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ