АКТУАЛЬНО

У оксамитовій сукні та рубіновій тіарі: королева Камілла на урочистому банкеті

Королева Камілла вражає глядачів своєю елегантністю, дебютуючи на державному банкеті в Букінгемському палаці в оксамитовій сукні та рубіновій тіарі, які колись належали королеві Єлизаветі II.

76-річна Королева Камілла вибрала червону оксамитову сукню від Fiona Clare для цього урочистого вечора. На ній вперше з’явилася тіара з бірманським рубіном і намисто з великим камінням, створене понад сто років тому принцом Альбертом для королеви Вікторії. Очевидно, ці вибори аксесуарів не були випадковими, оскільки червоний колір є одним із національних кольорів Південної Кореї.

Крім того, Камілла вибрала сережки з рубінами із особистої колекції. Тіара, створена ювеліром Garrard у 1973 році, складається з діамантів та рубінів, які колись були весільним подарунком королеві Єлизаветі II.

Принцеса Уельська Кетрін також привернула увагу на банкеті, вражаючи своєю елегантністю. Вона обрала сукню від Jenny Packham та тіару королеви-матері Єлизавети, яку ніхто не носив сто років.

Цей вечір став не лише символом королівського величі, але й ефектною демонстрацією вишуканого смаку та стилю Королеви Камілли та принцеси Кетрін.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ