АКТУАЛЬНО

Василь Ломаченко повертається в ринг: зустріч із Джорджем Камбососом за титул IBF у квітні 2024 року

Український боксер Василь Ломаченко готується до свого наступного бою, який, за словами відомого промоутера Боба Арума, відбудеться у квітні 2024 року. Суперником Ломаченка буде австралієць Джордж Камбосос, колишній абсолютний чемпіон світу.

Бій між Ломаченком і Камбососом заплановано провести в Австралії, батьківщині австралійського боксера. У цьому поєдинку на кону буде вакантний титул IBF у легкій вазі. Відзначимо, що цей титул вирішив залишити Девін Гейні, який раніше переміг Ломаченка у бою за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі.

Останній бій Ломаченка відбувся в травні 2023 року, де він програв Девіну Гейні одноголосним рішенням суддів. З того часу вагова категорія легкої ваги зазнала змін, і Ломаченко разом з Камбососом отримали можливість змагатися за титул IBF.

Джордж Камбосос вже має досвід бою з боксерами світового класу. Він здобув другорядний титул IBO в легкій вазі в липні 2023 року, перемігши британця Максі Г’юза.

Бій Ломаченко проти Камбососа обіцяє стати захоплюючим спортивним подією, а фанати боксу з нетерпінням чекають повернення українського чемпіона в ринг під час цього поєдинку за титул.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ