АКТУАЛЬНО

“Я не можу повірити, що мені 80”: Шер про стосунки та вік

Американська співачка й акторка вірменського походження, Шер (справжнє ім’я – Шерилін Саркісян), стала обличчям нового випуску журналу Paper і здивувала своєю молодістю та життєлюбством. У віці 77 років, вона виглядає на знімках напрочуд молодою і повною енергії. Зморшок на її обличчі та шиї практично немає, і зовні вона має вигляд на кілька десятків років молодше своїх фактичних років.

На фотографіях Шер постає в пишному костюмі від Versace, посипаному блискітками, і ботфортах від Bottega Veneta. Під її очима блищать стрази, і на голові вона носить білу перуку, яка створює стильну зачіску. Ці фотографії підкреслюють молодість і стиль зірки.

Шер відкрито говорить про свій вік і своє ставлення до нього. В інтерв’ю вона зізналася, що не може повірити, що за кілька років їй виповниться 80 років, але це не заважає їй залишатися вірною самій собі і не змінювати свій спосіб життя через вікові стереотипи. Вона має намір продовжувати носити джинси, зберігати довге волосся і поводитися так само, як завжди.

На запитання про те, як вона оцінює свою молодість, Шер відповіла: “Я просто не можу повірити, що мені виповниться 80 років раніше, ніж мені б хотілося. І я, як і раніше, носитиму джинси, довге волосся і робитиму те ж саме, що робила завжди”. Вона підкреслила, що не намагається здаватися молодшою, а просто живе своїм життям.

Шер залишається надихаючою особистістю, стійкою і впевненою в собі, і її підхід до старіння і життя є прикладом для багатьох. Важливо, що вона продовжує надихати прихильників своїми стійкістю і активністю, незважаючи на свій вік.

Крім того, Шер продовжує свій роман з музичним продюсером Александром Едвардсом, який значно молодший за неї. Незважаючи на різницю у віці, вони не приховують своїх почуттів і знову возз’єдналися після недавнього розриву.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ