АКТУАЛЬНО

Зеленський про допомогу Заходу: “Без цієї підтримки ми не змогли б вистояти два роки”

Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю британському телеканалу Channel 4 News розкрив важливий аспект української стійкості під час російської агресії, наголошуючи на значущості підтримки від партнерів на Заході.

За словами Зеленського, Україна, отримавши допомогу від міжнародних союзників, змогла витримати два роки повномасштабної війни з Росією. Президент підкреслив, що без цієї підтримки країна могла б утриматися від агресії лише перші дні, тижні або місяці.

“Без цієї підтримки (Заходу) ми могли б боротися перші дні, тижні, можливо, місяці, але не два роки,” – заявив Зеленський.

Президент наголосив, що Україна отримала необхідну кількість допомоги, яка дозволила їй вистояти перед російською агресією та не втратити свій суверенітет. За його словами, допомога від США та інших країн світу була ключовою у забезпеченні стійкості та відсотовуванні російського вторгнення.

Водночас Зеленський висловив переконання, що збільшення обсягів допомоги від Заходу може забезпечити Україні ще більшу силу та допомогти перемогти в конфлікті.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ