АКТУАЛЬНО

Зеленський розкрив план Росії на “Майдан-3”: попередження щодо загроз дезінформації та розколу

17 листопада 2023 року президент України Володимир Зеленський висловив серйозне попередження щодо плану Росії на створення “Майдан-3”. За його словами, росіяни розробили план дезінформації, який став відомий українській розвідці та західним партнерам. Цей план спрямований на посіяння розколу в українському суспільстві та створення “хаосу” всередині країни з метою усунення нинішнього керівництва держави.

“Країна-агресор Росія прагне посіяти розкол в українському суспільстві, створюючи ‘хаос’ усередині країни та, зрештою, усунути нинішнє керівництво держави,” – заявив Зеленський під час виступу, повідомляє Bloomberg.

Президент наголосив, що українська розвідка та їхні західні партнери мають інформацію про цей план дезінформації, який отримав назву “Майдан-3”. За його словами, для Росії “Майдан” означає переворот, і їхня операція розуміла.

Раніше Зеленський анонсував законодавчі ініціативи, спрямовані на зміцнення України та протидію тим, хто намагається розхитати державу зсередини. Він підкреслив важливість прийняття заходів для запобігання будь-яким спробам створення розколу та дезінформації в українському суспільстві. План “Майдан-3” визначений як серйозна загроза національній безпеці України, і влада призиває громадян бути бджолами та не допускати впливу дезінформації на єдність країни.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ