АКТУАЛЬНО

Жертви в результаті зіткнення пасажирського потяга в Чехії, що прямував в Україну

Вночі 6 червня в чеському місті Пардубиці пасажирський поїзд компанії RegioJet, який прямував до України, зіштовхнувся з вантажним потягом. Загинули чотири людини, а десятки отримали поранення.

Аварія сталася близько опівночі. Пасажирський експрес із маршрутом Прага-Кошице, який прямував до українського міста Чоп, зіткнувся лоб у лоб з вантажним поїздом, що перевозив карбід кальцію і рухався в зустрічному напрямку.

Наслідком аварії стали чотири смерті та травми у трьох осіб середнього ступеня тяжкості, а також близько 20 легко поранених, серед яких є діти. Кількість потерпілих може змінитися, оскільки медичні обстеження ще тривають.

У момент зіткнення в пасажирському потязі перебувало понад 300 людей. Передній вагон, у якому, за попередніми даними, було приблизно 20 пасажирів, зазнав повного знищення.

Свідок подій розповів: “Ми відчули удар, почули, як розбилося скло, а потім почався плач. Ми їхали у вагоні за тим, який перекинувся. У нашому вагоні було багато людей у ​​крові, вони були поранені”.

На місце аварії виїхали десятки служб порятунку. Рятувальники негайно розпочали витягування пасажирів з першого поїздового вагона, який зазнав найбільших пошкоджень. Причини події встановлює залізнична інспекція.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ