АКТУАЛЬНО

Nissan вирішили відкласти вихід електро-пікапа Frontier

Nissan не має наміру поспішати робити електро версію свого пікапа Frontier, незважаючи на очікування дилерів і споживачів.

Під час бесіди з керівниками Nissan на виставці Japan Mobility Show в Токіо стало зрозуміло, що компанія не поспішає впроваджувати повністю електро варіанти своїх пікапів. Пріоритетом вважається електрифікація інших великих сегментів, таких як SUV і кросовери.

Як каже П’єр Луан, віце-президент Nissan з планування продуктів, головне – правильно розуміти споживача і діяти в потрібний момент. Він вважає, що покупці пікапів, яким часто необхідне буксирування і перевезення вантажів, не готові перейти на електричні машини, поки не покращиться запас ходу.

Nissan має складні відносини з ринком вантажівок у Північній Америці. Незважаючи на рішення припинити виробництво повнорозмірних вантажівок Titan після 2024 року, компанія не планує відступати в сегменті середньорозмірних вантажівок. Створення гібридної версії пікапа Frontier з двигуном поперечного розташування на рамі також викликає складнощі, і компанія поки що не готова вкладати кошти в електрифікацію своєї лінійки вантажівок.

Згідно з Іваном Еспіносе, старшим віце-президентом з глобального планування Nissan, потрібно почекати правильного моменту, як для клієнтів, так і для компанії. Nissan визнає важливість американського ринку вантажівок і вивчає можливості впровадження нових продуктів, включно зі створенням компактної вантажівки, яка могла б бути більш доступним варіантом, порівняно з Frontier.

Незважаючи на це, плани з електрифікації лінійки вантажівок Nissan залишаються невизначеними, і компанія чекає слушного часу для впровадження змін.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ